Doelstelling en Visie

Doelstelling en Visie

Sinds 9-4-1954 is Jeugdbeweging Sint Hubertus (JHB) een vereniging voor kinderen en jeugdigen in Blerick. Ooit begonnen als jongens- en meisjesclub vanuit de Sint Hubertuskerk, maar nu uitgegroeid tot een bloeiende jeugdvereniging.ย Ons doel is om de jeugd van Blerick een sportieve en sociale vrijetijdsbesteding te verzorgen. Sport, spel en creativiteit in combinatie met plezier staan hierbij voorop. Wij willen de jeugd van Blerick kennis laten maken met leeftijdsgenoten en hierbij de samenwerking door middel van sport en spel stimuleren.

De JHB is voor alle kinderen vanaf groep 2 van de basisschool tot en met 15 jaar. Hierna bestaat voor iedereen de mogelijkheid om door te groeien als vrijwilliger. Iedereen is welkom bij de JHB, echter betrekken wij ook graag de ouders om te kijken hoe de JHB bij hun kinderen past en kijken wij naar de belastbaarheid van onze vrijwilligers.ย 

De JHB is aangesloten bij Jeugdwerk Limburg. Van hieruit worden er cursussen gegeven aan onze vrijwilligers en bijeenkomsten georganiseerd met andere Jeugdverenigingen en Scoutings.

ย