Nieuws Grote Clubactie!

Lees hieronder meer

Nieuws Grote Clubactie!

Beste lotenverkopers voor JHB, 


Meer dan ooit is jullie inzet GOUD waard  geweest voor JHB! Juist nu hebben vele leden van JHB de schouders eronder gezet en een mooi bedrag opgehaald voor onze clubkas! Maar liefst 606 loten werden verkocht, een resultaat om trots op te zijn en naar alle verkopers die weken lang hun best hebben gedaan met verkopen, een DIK DANKJEWEL uit te spreken. Mede dankzij jullie is de Grote Clubactie weer een succes geweest. Hebben jullie ook een mooie prijs gewonnen?

 

Zodra het weer kan om activiteiten te organiseren bij JHB komen wij bij jullie terug met de welverdiende bedank-envelopjes en de uitreiking van de beste TOP-3 verkopers!!

 

Nog eventjes geduld dus, hopelijk tot snel.

 

Groeten, bestuur JHB.