NIEUWS over de reünie van Jeugdbeweging St. Hubertus Blerick!

Lees hieronder meer

NIEUWS over de reünie van Jeugdbeweging St. Hubertus Blerick!

Beste vrijwilliger, oud-vrijwilliger, genodigden voor de reünie van JHB,

 

Inmiddels gaan we alweer richting de heuglijke datum van 17 april 2021, de datum waarop de uitgestelde reünie van JHB gepland staat. Staat wordt nu stond want hierbij laten wij jullie allen weten dat deze datum ook weer NIET doorgaat.

Het heeft allemaal te maken met de onzekere tijden rondom het Corona-virus. Helaas is het nog niet onder controle en de vooruitzichten zijn ook nog niet positief gestemd.

 

Wij als organisatie betreuren dit ten zeerste, graag hadden wij het ook anders gezien. Helaas kunnen we niets anders doen dan de richtlijnen volgen die het RIVM en het demissionair kabinet momenteel uitstippelen.

Nog even geen feestje, nog even niet gezellig bijkletsen met een borrel, nog even niet van die sterke verhalen vertellen en aanhoren uit die goede oude tijd bij de Jeugdbeweging….

 

Maarrrrr… wat in het vat zit verzuurt niet, zeggen we dan maar, er komt straks zéker weer een tijd dat feesten wel weer kan, en dan gaan we los, haha!

 

Nieuwe datum:

Tijden zijn nu nog erg onzeker. Vandaar dat we hebben besloten om nu géén nieuwe datum te prikken. Wij komen bij jullie terug als de vooruitzichten weer wat helderder zijn en er meer mogelijk is. Dit kán in het najaar zijn of weer een nieuwe datum volgend jaar, 2022… We weten het nu nog niet.

 

Betalingen:

Alle reeds aangemelde personen die betaald hebben (€ 10,- pp.) gaan een dezer dagen het bedrag terug ontvangen op hun rekening.

We starten dan volgende keer weer met een schone lei, nieuwe kansen, nieuwe aanmeldingen.

 

Wij hopen op jullie begrip. Gezondheid gaat natuurlijk boven alles.

Wij zeggen voor nu dan ook:

“Blijf/wordt gezond en hou jullie taai, we zien jullie volgende keer heel graag bij de reünie van JHB!”

 

Vertel het door aan jullie vrienden uit de ‘JHB-familie’ en laat ze mailen naar ons mailadres: jhb66reunie@outlook.com .

Dan nemen wij ze op in volgende mailings over de reünie, lekker makkelijk! Hoe meer genodigden, des te leuker wordt het feest.

 

Groeten, organisatie reünie JHB 2020/2021/2022,

Bep Simais, Frank van Berlo, Raymond Peeters, Coen Peeters, René Hendericks

📩jhb66reunie@outlook.com