Zomerkamp 2020 geannuleerd

Lees hier alles over het Zomerkamp.

Zomerkamp 2020 geannuleerd

Beste ouders/verzorgers en kinderen,

 

Wij hebben goed nagedacht over het zomerkamp. Tijdens het kamp kunnen wij als leiding geen 1,5 meter afstand van elkaar houden. Daarnaast zijn er nog een aantal andere praktische zaken waarbij het moeilijk zal worden om ons aan de richtlijnen te kunnen houden bijvoorbeeld slapen in een slaapzaal, gezamenlijk eten, vervoer met een bus of in auto’s en als belangrijkste het aanpakken van de hygiëne.

Dit alles heeft ons tot het besluit gebracht om het zomerkamp niet door te laten gaan. Gezondheid staat bij ons voorop, op basis van de adviezen van de overheid en overkoepelende organisaties zijn we tot dit besluit gekomen.

We begrijpen dat het voor de kinderen teleurstellend kan zijn maar we hopen op jullie begrip.

 

Blijf goed voor elkaar en anderen zorgen!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur en kampcommissie JHB